Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agenda journalister

Agenda journalister
är det värsta jag vet
de förnekar det
som många vet,
de är inte journalister,
sunda förnuftet brister
de är av ett annat slag
borde inte vara i lag
med riktiga journalister
som söker sanningen
om och om igen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kungskobran VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-26 08:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Må facklan brinna tydligt och klart
tills alla ser det som är uppenbart!
2021-02-26

    Sefarge VIP
Skillnad mellan
Journalister o
Journalister
Samt reportrar
En del har riskerat/
offrat sina liv
Lär er detta
Tack!
;)


2021-02-26

  Feliaxel VIP
Så sant
2021-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP