Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asteraceae

”Ändå åkte jag”

Såsom skönheten av tusenden
Konstant smärta
Självstympning av andra-sår
Från fyra omvänd till död
Två steg
+
Ett steg
Åh du Domare i sorgekläder
Var barmhärtig och acceptera [...]

”Ändå stannade jag kvar, utan att ha vänt mig om”




Fri vers av throughsenses VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2021-02-26 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP