Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härliga vår!

 

 

våren vild och yster

är inte alls dyster

sommars lillasyster

 

sol från himmelsblå

tussilago där stå

blåsippa likaså

 

sälgens mjuka dun

i sin vita paulun

fylld av rara fjun

 

fåglars glada drill

så gärna man vill

vara ute lite till

 

vårens tid så skön

hon är den fagra mön

länge man bett en bön

 

att våren komma skall

det är ju i alla fall

värt att sjunga en trall

 

ljuset kommer åter hit

borta är snön så vit

våren mångas favorit

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-02-26 10:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Näääk! Våren är skit! Sommar året om ska re' va'
2021-03-03

  AiA Maria den fria

Underbart
Befriande
Växtkraft

Tack!
2021-02-28

    Lena Staaf VIP
Jublande vårglädje!
2021-02-26

  Lena K Nilsson VIP
Härliga ord att läsa!
2021-02-26

  Feliaxel VIP
Mycket vår i denna
Fantastiskt
2021-02-26

  Kungskobran VIP
Det är våren det är våren som kommit igen med kärleken........
2021-02-26

  Sparvögat VIP
Underbara ord i din vårlängtans hyllning...
2021-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllning till våren som vi länge längtat efter.

2021-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP