Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto ord som kom när allt kändes hopplös


Se på mig

se på mig

ta min hand

håll den hårt 

säg till mig

orden jag så gärna 

vill höra

allt kommer

att bli bra

ha tålamod

se på mig

dämpa min ångest

håll mig hårt

krama mig

viska i mitt öra

allt kommer 

att bli bra

 

anits 26 februari 2021




Fri vers av anits VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-26 11:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det vi kan göra är att hoppas och tro på en bättre tid...
2021-03-05

  ULJO
Hoppas att någon tar din hand.
2021-03-01

  Niliboy
Önskar dig allt gott, jag har slutat dricka kaffe på fastande mage och mår mycket bättre!
2021-02-27

    Birgersdotter VIP
Allt kommer att ordna sig-vi får tro på en ljus framtid inom kort -många känner nog så här- nu i corona tider! sköt om dig!
2021-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Se på Jesus.
2021-02-26

  Bibbi VIP
Önskar att jag bodde nära Dig så jag kunde uppfylla Din önskan!
2021-02-26

  Feliaxel VIP
Den känslan har nog många
Man måste tro på bättre tider för att inte sjunka till botten
2021-02-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP