Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något mer

känner en viss förhoppning
om än försiktigt
vågar inte riktigt tro
vet att fallet blir stort
återigen
om hoppet får ta över helt

men en längtan finns
om något mer
och man vet aldrig
det kan ske




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-26 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva