Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men du är något mer

kommer dig nära nu
lite små ord här och där
vill berätta allt
och ingenting
men vad har jag att komma med
för att du ska vilja mer?
det är alltid samma visa
inget händer
men du är något mer




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-26 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva