Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landhöjning

Har ett möte utan tolk

med min läshög här på golvet

lösryckta idéer

ur en glesnande berättelse

en ordgalax som slirar

och lämnar oss som kyrkogårdens stenar

på sned i sekelgamla ord

 

Kanske lossnar långsamt greppet

om det vita havets sediment

och landhöjningen får uppenbara

kontinenter utav oförbrukad framtid

och ännu ett försök till värdigt

samtal med livet bortom mig




Bunden vers av svernbygrabben
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-26 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben