Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan inte annat

kan inte annat
än att förundras
och sträva efter det
där det
som jag ser du har

har alltid fått kämpa
och krälat i bland stoftet
vetat min uselhet
känt ditt förakt

och jag kan inte annat
än förundras
och försöka
Jag blir aldrig så stor
eller ens någon

men sakta försöker jag




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-26 13:55



Bookmark and Share


  Horace
förundran är bra
mitt i det värsta eländet
är förundran en neutral känsla
som gör en likstämd och kampvillig

om inte annat bara för att ta reda på
vad som är möjligt och hur mycket
jag kan återfå av min värdighet
när jag sakta försöker lite till
2021-02-26
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva