Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Idag fick vi besök.


Viktigt att lyssna.

Vill du också ha kunder?

Ja, jag behöver verkligen få in lite pengar.

Hm, vad bra!

Ja, och hur gör man, aldrig varit sådan förut.

Det gör inget, bara du har talangen inom dig.

Ser du bilden där ovanför?

Ja, den ser inte klar ut.

Den är klar, det är hemligheten, sluta i tid och du blir rik.

På erfarenheter, menar du?

Ja, exakt så menar vi alla som är med, systerskap här.

Hej, på er alla kvinns, målat lite gott idag?

Alla har stänkt färg på duk idag, ser jag.

Är du den nya livvakten?

Jaja-men, polis och allting..
ska man betala, konstverk?

Det hela går ut på att vi målar ni betalar
sen har vi lite umgänge, en intresse träff
där jag visar mina verk som är i studion
eller alltså där hemma, som är min plats.

Oj då, men har ni ingen lokal att arbeta i?

Nej, vi fick inte hyra lokal och få bostadstillägg.

Så därför få ni gå hem till alla kvinnor, de som är med.

Fattar, men kan detta inte misstolkas?

Misstolkas, med vadå?

Ja, du vet såna där du vet som säljer sig.

Ha ha ha sicka fördomar!

Känner du dig träffad, eller? (Frågade polisen)

Vem, jag? svarade mannen.

Din plats är verkligen som konstnär och vi kunder
ska stötta er att bli erkända, så ni kan fortsätta att
måla, utan att behöva ta emot soc eller sjukersättn..
bara för att samhället inte varit riktigt rättvist här.

"Dom kallar oss Monster" men jag vet det är ni som
har talangen, ni som gör motstånd, ni som vägrar ta
på er skulden för dysfunktionella där runt omkring
och förstår ni inte nu vad jag skriver så beror det på
att jag tänkt för mycket "psykiatrin banans väg hem"
hem kom jag

jag kom också

Det gjorde du sannerligen!



Och här Är vi nu



(Jag fotar olika steg i arbetet med min tavla)


Vill ni se
mig i arbete kostar det, kontanter i kaffekassan, Tack.





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-26 15:25



Bookmark and Share


  PPQ
så tänkvärt och så bra du fått till texten
2021-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP