Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isolering

ljuset min vän,
är bara en illusion som skuldsätter mörkrets intrång
och visar sin egen falskhet i nyanser av vackra färger

låt dig inte luras av en cyniker som jag,
men förstå att den enda väg som leder,

är den väg du själv,
aldrig vågat gå




Prosa av Max Poisé
Läst 291 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-04-21 20:55



Bookmark and Share


    Steff...
Så normalt en text av en av dem få
2021-07-02

  DominiQueen
provocerande i sin distinkta enkla sammanfattade vishet

POESI! Maestro

... vill tillägga att jag naivt tror på ljuset
fast ... på ett orealistiskt sätt


2021-04-28

  Öknens Ros VIP
Livets vägar äro outgrundliga, ibland mödosamma ibland tursamma.

2021-04-22

  Cikoria Blå VIP
Den fick mig att le.

2021-04-22

  ULJO
Så insiktsfulla ord i din tänkvärda dikt
2021-04-22

  Lottie Ålhed VIP
En lite sorgesamt vacker dikt med självinsikt byggd på mänsklig erfarenhet som jag tror kan delas med många.
2021-04-22

    Lena Staaf VIP
Inga röda mattor kommer att bredas ut så det är lika bra att snöra på sig vandrarkängorna, bita ihop käkarna och vara inställd på en mödosam klättring. Fin dikt!
2021-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé