Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utanför bubblan, klara mig ifrån sådant som drar ner och förstör livsmodet, leva genom min inre styrka


Klara sig från

 

Klara sig från
Leva på ett sådant sätt
som om att klara sig ifrån -
är inte det samma som att undvika, gå omvägar
för att slippa fastna
i den fösåtliga rävsax som ligger gömd i frodig grönska
bland tätväxande buskar

- Följa min väg
   med berått mod gå okända stigar
   fram till min avsikt
   Omvärlden är på hugget, beredd att suga musten ur 
   att sluka, vilja ha allt
   krävande sin tribut - av vad - med vilken rätt

-  Gåvan jag fått
   är inte diskutabel
   eller ens förhandlingsbar
   likt pulserande liv blev den given

Kärlek utan krav

Den är min
   




Fri vers av Litchi VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-26 22:34



Bookmark and Share


  Horace
Fint alltigenom bra skrivet
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP