Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma var en stark kvinna. Livet slog ner henne men hon reste sig alltid upp och kämpade vidare. Folk säger att jag är lik min mamma. Men orkar jag fortsätta kämpa?


Always keep fighting

När sorgen är djupare än det mörkaste hav
När smärtan är outhärdlig var dag
När saknaden efter dig gör att hjärtat brister

Jag försöker leva som du lärde mig
Jag försöker kämpa vidare dag efter dag

Men jag orkar inte mer
Jag orkar inte utan dig vid min sida
Jag är inte lika stark som du var min älskade mamma

Aldrig att du klagade
Du var nöjd med din lott i livet
Du gjorde det bästa av varje situation

Jag önskar jag var mer lik dig
Lika stark och orubblig
Jag önskar att du åter var här hos mig

Jag saknar dig




Fri vers av Muppetto
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-27 00:06



Bookmark and Share


  aol
Underbart så nära vackert om en mors inre styrka som diktarjaget längtar att nå
2021-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Muppetto