Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå panter


Det ryms så många tankar
under ett och samma tak

Och bilder över tidens gång
de swishar runt med fart

Ibland så kan det kännas
som om tiden knappt räcker till

För tankeverksamheten
Och för att göra bara det man vill




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-27 09:09



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint och rytmiskt skrivet! Tid är någpt riktigt underligt. Aldrig räcker den.
2021-02-27

  Kungskobran VIP
Ju äldre man blir desto fortare rusar tiden
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP