Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du o Jag

Jag behöver Dig
men
klarar mig bra själv.

Du ger mig näring
fast
jag är självförsörjande

Du är genomskådande
och jag ser igenom..

Jag speglar mig i Dig och
ser mig själv

Magikern och Schamanen







Fri vers av WyS VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-02-27 09:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här
ex
Jag speglar mig i Dig och ser mig själv
2021-03-01

  Kungskobran VIP
Scitsofreniska tendenser, två personer i samma person
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP