Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobba, jobba, jobba!

Varje dag är likadan.
Sliter utav bara fan
för att få...
äta lite så att man
ännu mera jobba kan.
Varför då?

Jag vill ej vara miljonär
Men ledig när andra är
fria att...
vila ut i hemmets sfär
i en behaglig atmosfär.
Vilken skatt!

Det är så vårt liv ser ut
alla dagar utan slut.
Jobbar man i vården så
kan man aldrig ledigt få.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2021-02-27 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP