Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad 22/3 2010. Men nu känns det så där igen ...


Vår i knäna. (Favorit i repris)

 
Till slut vill man bara stanna

Lyssnar

Solen leker med grönfinkar högt i lindarna

Benen rör sig långsammare

Rörelsen blir trögare

Himlen är blå och vit

Vinden hetsar runt ett varv - lugnar ned sig igen

Solen tar i så den nästan spricker

Benen bara vill inte ...

... står helt still till slut ...

... och man bara glor mot allting ...

Vad är det som händer?

- Jag har fått vår i knäna!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-27 10:08



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Härliga vårkänslor!
2021-04-14

  Minkki VIP
Prima! I vår tid
när allt ska gå fortare
stannar våren knän :)
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP