Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer ge allt

 

Jag kommer ge allt

bara finns där vid min sida

vakna upp bredvid mig

varje morgon

somna vid mig

varje natt.

 

Jag kommer ge allt

för att höra dig skratta

för att se dig lycklig

för att du ska nå dina mål

för att du inte ska gråta tårar.

 

Jag kommer ge allt

för att du ska känna dig trygg

för att du ska lysa

för att du ska vara

vid min sida för evigt.

 

 

 

 

Copyright: Arnela Arre Kurbegovic

(2021 - 02 - 27)




Fri vers av Arnela
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-27 10:21



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket vacker romantisk dikt!
2021-11-15

  ULJO
Underbar kärleksdikt
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela