Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När värken i kroppen försöker ta kommandot


Åska blixt och dunder.

Det åskar, blixtrar och dundrar...
nej inte ute i naturen
utan i min själ.

Men jag har aldrig varit rädd för
åska blixt och dunder.
så min själ är van.

Lutar mig mot kudden i soffan
stänger mina ögon
och väntar in lugnet och friden.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-27 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP