Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Headbanger's Ball

Jag hör dig
inte
jag ser dig
inte
jag står stolt
och böjer mig
för vågen
den inre drogen
dränker ljudet
av i morgon
så min söndag
blir till evighet
när jag stänger dig
och blir ett hål i tiden
förvriden, sliten, nött
ja, jag slänger dig
däri
du faller mjukt som siden
och när jag drömmer
drömmer jag i rött




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-27 11:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint tankeväckande, jag skulle dock avslutat dikten efter ”och blir ett hål i tiden”
2021-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP