Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( På Rättviks-mål)


En portion Hiatus*





O a e. Å e o a, e a i å!"


( Hon har det,och det hon
har,det har ni också!. ..)










*Engelska språket försöker undvika
Hiatus,
medans Svenska språket bejakar och
befrämjar Hiatus,vad det nu beror på?








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-27 12:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Älskar vokaler gärna staplade på varandra
2021-02-28

    Lena Staaf VIP
Kommer att tränka på Fröding:
I åa ä eö.
(I ån är en ö)
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP