Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En självständig kvinna


She wolf

Om att våga stå upp
för den man är fastän risken
finns att inte tillfullo bli
accepterad av gruppen.
Upplevelsen av att bli
bortmanövrerad men
aldrig ge upp sin inre
sanning. Leva i denna
dualistiska värld och inse
att var o en har sin väg
att vandra och sina möten
att lära av.
The She Wolf walks between
the seen and the unseen worlds.




Fri vers av WyS VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2021-02-27 13:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så stora ögon du har, så stor mun du har vilka stora tänder du har, bäst att se upp......
2021-02-28

    lydriket
Bravo!
Fler She Wolves, tack.
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP