Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duger







Du duger

Du mer än duger

Du äger

Du ger

Det duger












Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-13 17:33



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Osäker på innebörden av
uttrycket "du äger". Förstår och
tolkar det positivt men i vilket
sammanhang?
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP