Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Machine learning

 

Artificiellt 

Självskadebeteende

Boten har hängt sig

 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-02-27 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP