Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afrodites vattenvirvel

vandrar på asfalt
genom aspelundar

steg för steg
oupphörligen

hjärtat så
tungt av sten

en vandring mot ingenting

där orden sinar
bleknar alla färger

dofter av skog
hav och ängsmark

finns ej mer

kav vilande är nu
Afrodites vattenvirvel

av livets toner
kvarstår en enda

. . . . . . . . . . . . .




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-27 15:52



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Stark text om att vandra ifrån.
2021-03-01

  BenGust VIP
Orden faller som tunga slag
och ebbar ut i färglöshet.
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP