Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol ute, sol inne, sol i sinne

nu syns
under blek sol
vintergäck och
snödroppar

och medan vi vilar
siesta
får vi ett soltäcke
över oss

som gör oss kåta
lättjefulla
ömsinta
och ivriga
att läppja mera
sötma
från varandras
kroppar

och vi mättar oss
med mer och mer
varm
kroppslig
lust
och slumrar till
en stund

och när vi stiger upp
skiner ännu solen!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-27 17:36



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ja, nu börjar det spritta. Uttrycksfull beskrivning levererad av dig.
2021-03-18

  Lars Hedlin
Underbart!
2021-03-02

  ULJO
Vårkänslor är lika med kärlekskänslor
2021-03-01

  AiA Maria den fria

Njutbara
Sinnliga
Strålar
Fria

Tack!
2021-02-28

  Kungskobran VIP
Dygnet tar aldrig slut
när kärleken tar sin tribut
2021-02-28

    Lena Staaf VIP
Härliga lustfyllda ord! Solen är både farlig och livgivande på många sätt.
2021-02-27

  lila fjäderblomman VIP
Tänk vad solen kan göra underverk!
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP