Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför har vi känslor fått

Att gråta är ej något brott,
därför har vi känslor fått.
Att ord är hårdare än slag
är läxan som vi lär en dag.

Att gråta gör dig inte svag.
Tårar kommer efter slag,
när ett hjärta har fått nog.
Ty ingen det omhändertog.

Att gråta är en styrka som
det talas väldigt lite om...
Ty sårbarhet är inget brott,
ett sådant hjärta, det är gott.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-27 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP