Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månaden mars

Nu är det månaden mars
med sina lynniga dagar
skimrande kvällar
dröjande skymningar
otåliga väntan
svidande längtan
den bästa
den svåraste




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-20 10:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är du mars-ochist?
Själv föredrar jag maj.
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP