Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

Många människor har gått bort
jag både kännt nära och mött
tänk att livet är så kort
och jag känner mig nu så trött

På att hela tiden gråta
och att sakna allihopa
det är svårt att allt begråta
och till alla bortgångna ropa

Jag kommer komma ihåg er
ni kommer STANNA i hjärtat kvar
minnet av er finns hos mig
allt av glädje jag hos mig spar


 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-27 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP