Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu när sossarna fått sig en läxa Som dom så sent kommer att glömma Kommer jävulen in å röjer om i Garderoberna hoss sossarna. Nya moderaterna jublar!!! Å snor tillbaka de de snott hos välbärgade moderater säger stig åt sidan Magdalena Andersson....


En borglig regering skall tona fram igen!!!

Borglig regering ett måste & sparka
Sossarna i ändan...Vem faan betalar
Bilinnehav för kretschefen???
Lelle menar att granska alla boendestöd...
Å dess berusnings vanor...
Här har det förekommit att boende stöd
Lyckats Lura Lelle på 8 säckar schyssta kläder...
Helt nya faktist kläder & skor...Där på socialkontor klär
Dom upp sig i mina Dyrköptka kläder....
Faktist scen kläder vissa...Vissa folk har även
Försökt att få ärva beklädnad av mig...
Det har hänt att Lelle har skämmt bort vissa...
Dom har tagit sig för stora friheter i mitt hem...

Nu uppmanar jag er, klä upp er själva & bekosta
Eran plagg själva!!! Spring inte runt nu i mina kläder
Å spela fina damer....

Pöbel Å pack...

Om Lelle = ( Helene Bohlin) har ett hjärta för vissa utvalda, så för helvete
Se till att betala Å gör rätt för er nu Småfolk...

Obs...Man lånar inte å hyr mina kläder....


Säckar å bärkassar m kläder har folk fått av Lelle
Från där & Då..Lelle bedriver för bövelen inget socialkontor!!!! Nu kommer ni bli lunchade!!!!
Inkasso å ni era jävla dåliga kopior!!!! Socialfall..
Ni tog mig lite väl för givet!!! Må du ha speljävul
M jag umkar inte för dig å dem!!! Beklädnad som
Noga utvalda till de mina!!! Å där gick du å tog & spelade
Jett sett på bekostnad av mig!!! Loser!!!

Vissa har för länge sedan varit jour plaserade hos Lelle...
Utan att jag fått ersättning för dem..
Socialtjänstens kärringar har sagt..
Du kan väl se, om du kan få bo hos denna snälla
Qvinna ett tag till,så skall jag ordna ersättning....
Vilket aldrig hände...

Lelle menar att detta är ett annat sätt,att råna någon..
Vilket faktist hänt hos Lelle...

Då dom fått genomlida ett helvete i sina egna familjer...
Har dom integrerat sig hos välbergade människor...

Grov stöld polisanmälan emot både socialtjänst å de som
Uppehållit sig här...Då menar jag de & deras anhöriga skall ställas
Till svars & Dom själva tex hasch är inte av den karaktär jag nyttjar..vin & sprit å en Å annan glögg.

Narkoman jävlar!!!!



Nu är det stopp å belägg..

Min gräns är nodd...


Fattar ni vad ni gjort hos Lelle & hennes vuxna barn...

Nu sitter ni som furor!!!!


Av/ helene Bohlin/ Marie Helene Bohlin/





Fri vers (Modernistisk dikt) av Helen Bohlin lelle
Läst 168 gånger
Publicerad 2021-02-27 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen Bohlin lelle
Helen Bohlin lelle