Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pois

 

Jos mua surettaa niin suren

Jos oksettaa niin oksennan

 

Ulos kaikki paha olo

 

Leuka pystyyn ja kohti vastatuulta

 

 

Tiikereitä ei hoideta




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-27 20:02



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
De som inte samarbetar
2021-02-28

  Gunnar Hilén VIP
Frågan är var jävlarna kommer ifrån. Vilka är tigrarna ?
2021-02-28

  Minkki VIP
sisukas tapa siivota sisintäänsä, ettei murheitansa märehdi
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP