Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zeus



All tid övergår
i metafysiska frekvenser
Lokala djup
Ockulta drömmar
Tunna väggar i atmosfären
bär tanken i fantasin
En krets av osynliga andar
har invaderat rummet
En värld i ett annat universum
existerar som magnetiska fält




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-28 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP