Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agenda

Se på debatten
Fulspel är spelets villkor
Lycka det ej ger




Bunden vers (Haiku) av Surgurkan
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-28 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Surgurkan