Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skisser





Svajande bokstäver som ett myller av blåstång seglandes på vattenytan; därunder ett kistlock klätt av sekler; grönt mörklila turkost - omsluten sagan. Bortom tid.

En krokiteckning, hastigt ritad, kort sittning. Bara siluetten som ger människan tyngd ritad - ett fåtal streck - som av en mästare.

Vid horisonten springer hästarna fria - det sista man ser innan glömskan tar över. Drömmens skärmsläckare rinner - du är inte längre av fysisk form.

Utan början och slut finner man sanningen; en del av dig dog en del av dig föddes. Inget förlorades.

En melodi av en låt du inte kunnat hitta är fast i ditt huvud. Hånar. Och du måste nu andas manuellt.

Vid en mossklädd ruin sitter en man med en fiol; han spelar som om hela världen lyssnade.

Totalt osynlig går du genom hungerns labyrint, du var tvungen att stjäla för att överleva. Det enda du lämna kvar var fantombilden hos polisen.







Fri vers av Knark VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-28 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP