Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Duktig flicka”


Vad vet du
Vad tror du
Vilken är
din ambition?

Du har väl inte
tappat tron

Kanske är det
bara en svacka
På väg mot
högre mål

Eller bara känslan av
att ha fått mer än
du tål

Kanske blev du trött
av allt ditt trippande
på tå

När du försökte nå

Din alltför höga
ambitionsnivå




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-28 09:13



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det är välkänt att kvinnor behöver vara extra duktiga för att nå samma nivå som männen. Inte konstigt att det sliter.
2021-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Babben berättade att någon hade uppmanat henne att ha sin identitet i vad hon är istället för i vad hon gör.
2021-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP