Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina sublima gångarter vers.

 

 

 

Jag såg dig på stadion igår

Så vacker att jag är kär

Jag letar efter ditt konto på min smartphone

Nu är du min enda Gud

 

Jag tittar på några tjejer runt dig

De vet inte att du är min pojke

Inget kommer snart in i din ström

Jag skriver till dem att den här pojken är min.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-28 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP