Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Värmen-

Det är kallt men drogen ger mig värme

Tillfällig värme

Substans beroende på fatet och det är inte silver bricka

Nitlotten i livet någon bär den

Du tog många

Vilsna själar lever nu i himmelen

Nålen visar vägen du är slav till drogen

Ge mig sista ruset jag tänder sista ljuset




Bunden vers (Rim) av FAttar dU
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-02-28 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU