Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gråter när jag tänker på min sotis varför varför är livet som det är


mitt hjärta gråter

tänker på dig min lila kisse.
saknar dig sen dina.
sen dina gröna ögon .
som lyste emot mig av kärlek.
jag gråter floder av tårar .
jag får aldrig ta i dig kisse,
jag har anki 17 år
aldrig krama dig ,
inte se dig inan för dörren när
jag kommer hem du sökte alltid ,
i väskorna när jag handlat ,
.jag saknar också nikita,
all glädje till oss men ännu .
gråter mitt hjärta stora floder,'
mitt inre hjärta gråter stora floder .
efter dig min kisse du fyller tre år i mars.
nu har vi en ny kisse född 8 oktober ,
den var en vild katt när den kom .
tog tre veckor veckor inan hon litade på oss
vi lämnade katten i fred,' så nu busar katten.
alla älskar katten jag känner glädje när jag ser kissen.
tänk vad en katt kan ge glädje i all sorg -
mina tankar går bara runt där för känner jag ingen glädje .
att skriva lika mycket nu tack alla som gillar det jag skriver .
det är bara saningen om mitt liv. nej livet är ingen dröm .
tack till dom som gillar vad jag skriver av birgitta .
tack änglar älskar er , känns som bara ni tror på mig just nu




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-02-28 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP