Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amen


Gud Har Humor

Gud har humor, det är sant.
Skaparen med många namn,
roas mer än någon kan.

Satir är honom väl bekant,
som leende tar oss i famn.
Vet att han är upphovsman!

Parodierna han skapat har,
för Herren är vart ord njutbart.
Ler hjärtligt åt sina barn.

När vi lekfullt ger ett svar,
av ord som kastas i full fart
får han vatten på sin kvarn.

Om att vi förstår hans ironi
närhelst vi skämtar om vårt liv.
Full av skratt Skaparen blir.

När vi insett livets komedi
och fått ett bättre perspektiv
så njuter vi av Guds satir!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2021-02-28 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP