Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid

Framtid
Låt barnen få andas och känna
De är blommor som just slagits ut
Låt fotsulorna kittlas av sommargräset
Ge dem luft att andas och lusten till liv
Du kan inte äga
Du kan inte tysta ner
Glädjen att ha en kropp
Att skratta med öppen mun
De tvinnar en tråd mot det okända
Det som saknar namn
Lät dem vandra vägen fram
Och låt dem tvinna en tjock tross mot framtiden.




Fri vers av Mika I
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-02-28 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I