Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 19

Mitt vatten vill jag ge dig att dricka om du är törstig
Må du på jorden leva väl din tid som är kvar
Min glädje ringlar som ånga upp i skyn
När du ber mig om mera och mera




Fri vers av Horace
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-03 13:03



Bookmark and Share


  karenina VIP
Så varma kärleksfulla ord, tacksam är den som är del i din mångfald
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace