Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


New life to live


Eyes



Eyes

I do not have to peek into cold, soulless eyes.

I do not have to say sentences without content.

I avoid being someone you do not listen to.

Life has returned, I live, thank you for life,

I can breathe freely.

Thank you God!


Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-28 23:24



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
Yes, "thank you for life"
Great poem!!
2021-02-28
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet