Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläddrar


bläddrar till juli
skriver min fråga
till en vacker dag




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-01 00:24



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fint!
2021-03-25

  Annie b'larsson VIP
Jag tänker att du försöker styra utvecklingen åt rätt håll. Dina ord blir som en bön till framtiden. Så där måste man göra. Man måste våga tro att man har förmågan.
2021-03-05

  lodjuret/seglare VIP
Mmmmm. (Måste man göra avbrott för andhämtning, intag av föda, också, kan en inte bara arbeta, fiska id? Var god stör, varför finns det 'var god stör ej-skylt'ar på hotell?)
2021-03-01

  TrollTörnTrappan VIP
Ordet "till" får här en dubbel potential - eller tillbörlig bismak? (personligen nöjde jag mig bläddra till juni fram)
2021-03-01

  Nanna X
Tänk om man kunde bläddra sig fram till juli, past-pandemi hoppas vi... men man får väl ta en vecka i taget, som det står på bussarna (reklam för Skånetrafikens veckobiljett).
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP