Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny tid.

Att välja lyckan.
Kanske låter svårt.
Men är så enkelt ändå.
Bara du kan göra dina val rättvisa.

Står i ny vägkorsning
Inte längre rädd
Ej heller tveksam
Jag gör rätt.
Idag är brytpunkten
Allt negativt ska bort
Det ska förpassas
Aldrig välkomna det igen.
Livet är kort
Har kastat bort så många dagar
Så många år
Det är min tur nu..
Min tid att skina.
Och precis som den annalkande våren
Smältpunkt för ny grodd
Löv som spricker ut
Och livet som vaknar upp ur sitt ide.
Jag ska så
Rensa och sköta mitt
Ge styrka och luft
Och hoppas och be för skörd.
Jag må närma mig
Mitt bäst före datum
Men det är aldrig för sent
Att inse sin kärlek och även brister..

Ur sanningen till dig själv.
Ligger lyckan..
I lyckan finns:
Resultatet. Svaret.
Jag lever.
Nu. Och nu. Och..
Det förflutna är just det.
Kan inte påverka det som skett.
Men det som kommer ska jag akta.
Ta hand om.

Sakta leder också någonstans.
Välkommen framtid.
Jag har väntat på dig.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-01 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP