Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens famn

 

 

 Håll om mig en stund

vill vara nära, tätt intill

 

vagga mig till ro

i kärlekens famn

 

kom, var mig nära

jag fryser

 

längtar lugna andetag

och värmen från din hud




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2021-03-01 09:58



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Så fin skriven närhet.
Tack!
2021-03-06

  lila fjäderblomman VIP
Längtansfyllt och varmt.
2021-03-04

  Ezmeralda VIP
Underbar text.
2021-03-02

  Rise Little One
Berörande och kärleksfull text som läsare kan ta till sig.
2021-03-02

  Lars Hedlin
Vacker öm längtan
2021-03-02

  Kajan VIP
Fint om en allmänmänsklig längtan, och ett behov.
2021-03-01

  överlevaren VIP
Varma ord i en känslosam text!
2021-03-01

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och kärleksfulla ord om
ömhet och närhet.
2021-03-01

  Niliboy
Så fint och berörande! Tack!
2021-03-01

  Blomma-Stjärna VIP
fint skrivet om att inte bara bo nära utan också vara varandra nära - andetag för andetag - det är skönt att så komma till ro!
2021-03-01

  wiria77
fint
kärleksfullt

2021-03-01

  Feliaxel VIP
Kärlek
2021-03-01

  ULJO
Härlig text om längtan efter att bli berörd. Du berörde med orden.
2021-03-01

  Klara Ord
Mycket vacker dikt!
2021-03-01

    Lena Staaf VIP
Ömsibt skrivet om hur man kan frysa både invärtes och utvärtes och då behöver en famn att krypa in i.
2021-03-01

  Sparvögat VIP
En vacker vädjan i dina ord...
2021-03-01

  Öknens Ros VIP
Ord av ömhet och känsla.
2021-03-01

  Maria Sundelin VIP
Full av vacker längtan
Kramar
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP