Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Jag ser mörker där du ser ljus
du ser ljus där jag ser mörker
Det finns inget hopp.




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-01 10:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
STARK!
2021-03-02

  Kensy65 VIP
I radavståndet ser jag bara ljus, en vit hoppfull färg som kan bytas till andra lustfyllda nyanser, nog finns det hopp alltid!
2021-03-02
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP