Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ack sömn du ljuva

långsamt öppnar jag ögonen
som vill blunda rentav sova
den där känslan av att sömnen
är underbarast av allt infinnes
hela natten gick
stor övertalning pågick
och i uppstigningen kom känslan
jag vill sova nu




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-01 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva