Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mångkulturell… Nej Tack!

Ett mångkulturellt land!

Nej tack!

 

Ett mångfaldland!

Nej tack!

 

Ett mångkulturellt samhälle!

Nej tack!

 

Ett mångfaldsamhälle!

Nej tack!

 

Mångkulturell, mångfaldig

Är lika med man accepterar sitt eget revir försvinnande

 

Är,

Detsamma med kapitulationen till icke flyktingarna, mellanösterns religion 

 

Nej tack!

Nej tack!

 

Nej tack!

NEJ TACK!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2021-03-01 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP