Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjen utanför .... synd om oss

Jag heter flaska och min fru sprit.
Mina barn heter piller och öl.
Vi bor i ett vitt hus, Våra kompisar heter alkoholist och missbrukare.

Vi går ut varje dag och umgås med våra vänner alkoholist och missbrukare på stadens torg nere vid hamnen.
Våran favorit rätt är små gröna blad som heter marijuana och till det dricker vi ett glas vin.


När dagen är slut så återvänder vi till vårat vita hus och fortsätter in i dimman för resten av kvällen.

Vi är ganska ensamma för folk kallar oss för falska rövare och banditer, de säger att vi passar inte in någonstans ... undrar just vad det är för fel på oss?
Vi går runt i stora koftor som folk tycker ser ut som offerkoftor ... men det tycker inte vi.

Hälsningar familjen i landet utanför...





Fri vers av Carmen Sjögren
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-01 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carmen Sjögren