Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är du människa

ängsligt ser jag på
och undrar över dig
vem är du människa?

och när jag får veta
skyr jag dig
för så kan man inte vara

var det så det gick till?
när du lämnade mig?

Jag vet det eko av sorg
som kommer
och vågar inte tro
på dig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-01 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva