Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad

 

 

glöm det förflutnas spöke

du kan ännu ändra ditt öde

vägen har inget slut

det visste du väl förut

 

du försöker fly desperat

jagad av en psykopat

ingenstans finns frihet

på detta går du bet

 

enda lösning slå tillbaka

låt den satan smaka

sin egen bittra kalk

slå till likt falk

 

var beredd på strid

snart får du frid

slipper skräcken känna

kan känna dig som hemma

 

med makten i din hand

har du fått blodad tand

psykopaten tillintetgjord

han säger inte ett ord

 

må han till helvetet fara

uppleva nattens mara

dig han ej längre besvärar

din framtid ljus den hägrar

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-03-01 14:19



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, klockren text!
2021-03-03

  ULJO
Det här var en bra text
2021-03-01

    Lena Staaf VIP
Gamla trauman kan ta mödosam tid att komma till rätta med. Olika för olika personer och lite grand beroende på vilken hjälp man får.
2021-03-01

  wiria77
så bra skrivet
så rätt
2021-03-01

  Öknens Ros VIP
Så rätt, ödet är inte hugget i sten. Justerat i texten.
2021-03-01

  Annie b'larsson VIP
Alla kan ändra sitt öde till det bättre, med kunskap.
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP